HABER MERKEZİ - Masterchef Türkiye 2024 ocak ayında sona erdi. Bu senenin şampiyonu Onur Üresin oldu. Favori gösterilen yarışmacılardan biri olan Ezgi Yıldırım ise sürpriz bir şekilde Masterchef'e veda etti.
Masterchef'te ilk kaşığı alan isim olan Ezgi Yıldırım aslında mühendis. Mühendislikten aşçılığa geçen Ezgi Yıldırım, bu sezon kendisi gibi yarışan Kaan Özdemir'in Youtube kanalına konuk oldu.

Masterchef evini hiç özlemediğini dile getiren Ezgi Yıldırım, kimsenin bilmediği sırrı da ilk kez açıkladı. Yıldırım, "Şöyle söyleyeyim, bunu kimse bilmiyordur. Tek yapan da bendim. Benim yatağımın üstünde gideceğim güne kadar çiziyordum. O kadar kaotik, yorucu. O evde deliriyordum. Ben yurt sisteminden seneler önce uzaklaştığım için beraber yaşamak zor geldi. Hiç özlediğim bir şey yok. Sadece muhabbetleri özlüyorum. Biz evde yarışmayı konuşmuyorduk. " dedi.
En sevdiği yemeği açıklana Yıldırım, "Etli kara lahana sarması en sevdiğim yemek." ifadelerini kullandı.
ABARTILMIŞ TÜRK YEMEĞİ
Yıldırım, abartılmış Türk yemeğinin mantı olduğunu dile getirdi. Yıldırım şu ifadeleri kullandı: Kesinlikle güzel, hamurun üzerine döktüğün sarımsaklı yoğurt bana tamam. 5 dakikada yapabileceğin bir şey saatlerce uzatman, o kadar işçilik... Harcadığın zamanın karşılığını lezzet olarak almadığın iş.