HABER MERKEZİ - Survivor'da yaşanan sürpriz bir gelişme yarışmaya damga vurdu. Survivor yeni bölümde acil durum konseyi toplandı. Sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı'nın konseyde şoke eden sözlerinin ardından Almeda'nın ekipten 4 çalışana şiddet uyguladığı ortaya çıktı.
Hande Erçel Instagram'ı salladı! Yeni pozlarına beğeni yağdı
Acun Ilıcalı konseyde şu sözleri kullandı:
''Almeda ve Batuhan konforlu evden uzaklaşıyor ve dolu bir çanta ile dönüyorlar. Almeda çantayla odaya giriyor. Kadın arkadaşımız içeri giriyor ve Almeda temasta bulunuyor. Almeda şu an oyunlarda oynamayacak. Temas şiddetli ise diskalifiye edeceğiz.''
Survivor'da bomba iddia! Yiğit Poyraz Acun Ilıcalı'nın teklifine hayır dedi
ALMEDA BAYLAN: ÇILDIRDIM
Almeda Baylan'ın yanıt olarak; ''Ben girme dedikçe, iteledikçe, üzerime üzerime gelmesine ben kızmıştım. Zaten canım burnumdaydı orada. Çıldırdım.'' dediği görüldü.

DİSKALİFİYE KARARI AÇIKLANDI
Ilıcalı sözlerinin devamında; ''Benim dinlediklerimden anladığım şu; Ya ağır bir ceza alırsın, ya da çok ağır bir ceza alırsın, Üçüncü alternatif de seni eleyebiliriz. Benim arkadaşlardan gelen bilgilerde fiziksel temasın var. Bunu değerlendireceğiz saldırının şiddetine bakacağız ve şiddetin durumuna göre değerlendirme yapıp eğer ciddi bir şiddet varsa seninle yollarımızı ayıracağız. Şimdi gözetim altında olacaksın. Hiçbir şekilde Survivor ortamında olmayacaksın. Yarın ya da en geç diğer gün kararımızı açıklamış olacağız.'' dedi.

ALMEDA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Survivor All Star 6 Mayıs akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi.Sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Almeda Baylan'ın yarışmada 4 çalışana şiddet uyguladığını söyledi. Almeda, sinirden dolayı gözünün döndüğünü ve yaptıklarından dolayı pişman olduğunu söyleyerek gözyaşlarına boğuldu.
Meltem Miraloğlu'nun hayat hikayesi duygulandırdı! Diyarbakır'dan Amerika'ya uzanan zorlu yaşam mücadelesi...
ALMEDA BAYLAN'IN DİSKALİFİYE KARARI BELLİ OLDU
Acun Ilıcalı, Almeda Baylan için alınan diskalifiye kararını şu sözlerle açıkladı:
''Yapılanın da tabi ki cezası olması gerekiyor. Ve en önemlisi yarışmacılar arasındaki adaleti sağlamak adına tolerans gösteremeyiz.Almeda senin yaptıklarına defalarca baktık, inceledik. Bizzat ben de dahilim buna. Seyircilerimiz de bu görüntüleri merak ediyordur. Yayınlamamız yüzde 80'i mümkün olmasa da belli bir kısmını yayınlayabiliyor muyuz diye yarın açıklayacağız seyircilerimize. 4 çalışanımıza fiziki müdahale, biri kadın olmak üzere, bir yarışmacıya aynı şekilde. Ne taraftan bakarsak bakalım kabul edilemez bir durum. Bütün pozitif çabalarımıza rağmen bulamadık. Survivor tarihinde de çok görülmüş bir olay değil bu. Bu çerçevede aldığımız karara göre seni Survivor'dan diskalifiye ediyoruz.''

Diskalifiye kararı sonrası Almeda Baylan gözyaşları içinde kalarak bir şans daha istedi.
Acun Ilıcalı ise, görüntülerinin bir kısmının yayınlanacağını ve kendisinin de neden diskalifiye olduğunu anlayacağını söyledi.

BATUHAN KARACAKAYA NE CEZA ALDI?
Acun Ilıcalı, Batuhan Karacakaya'nın aldığı cezayı da şu sözlerle açıkladı:
''2 gün yokluk adasına gidiyorsun, 5 ödülden yararlanmıyorsun. Bizim açımızdan adil bir karar bu.''
Reklam anlaşması iddiaları! Pelin Akil'den yeni boşanma açıklaması
ALMEDA'NIN EŞİNDEN PEŞ PEŞE PAYLAŞIMLAR
Almeda'nın eşi Ercan Baylan, konsey yayınlanmadan önce sosyal medya hesabından konuyla ilgili dikkat çeken paylaşımlar yapmıştı.

İşte Ercan Baylan'ın dikkat çeken ifadeleri:
Çok mesajlar geliyor 2 gündür. Arkadaşlar bakamıyorum. Hepiniz merak ediyorsunuz ama bizde aile olarak inanın hiçbir şeyden haberimiz yok. 2 gündür psikolojim çok bozuk hiç iyi değilim. Almeda neden 2 gündür yok. Almeda diskalifiye edecekler. Umarım bu kızın emekleri boşa gitmez.