HABER MERKEZİ - Survivor 2025'in başlamasına sayılı günler kaldı. Survivor All Star 2025 kadrosunda yer alan eski şampiyon Adem Kılıççı ailesiyle vedalaştı. Survivor'ın eski şampiyonlarından olan Adem Kılıççı, Hürriyet'in Youtube kanalına konuk oldu. Beste Sırapınar'ın sorularını yanıtlayan Adem Kılıççı, Survivor'a 2024 yılında neden yarışmayı kabul etmediğini açıkladı.
Hayatının dönüm noktasını açıklayan Adem Kılıççı, "Hayatımın çok dönüm noktası var. Hayatımın dönüm noktası dediğim yer sporu bırakmam gerekirken zamanında birilerini el uzatıp beni bir yerde tutup destek vermesi. O zamanlar elim kırılmıştı, o dönemde İbrahim amca ile tanışma fırsatımız olmuştu. 14-15 yaşlarında o anda bana küçük bir burs vermesi bile o yaştaki çocuğu içinde bulunduğu çocuğu kaostan kurtarıp spora tekrar entegre etti." dedi.
Ecem Erkek'ten boşanma açıklaması! 'Birbirimizi üzmeden ayrıldık'
"DETOKSA İHTİYACIM VAR"
Survivor'ı 2025'i neden kabul ettiğini açıklayan Adem Kılıççı, "Detoksa ihtiyacım var. Gerçekten artık bazen bana diyorlar ki çok güçlüsün... Sadece güçlü olmak zorundaymışım gibi hissediyorum ve öyle yansıtıyorum. Beni sevenleri daha çok mutlu etmek istiyorum. 2024'te yorulduğumu hissettim. 2022'de en son katıldığımda bu jübile demiştim. Geçen yıl hazır değildim. Onlara kötü bir Adem izletmek istemiyorum. Bu yıl açıkçası biraz ihtiyaç duyuyorum. Ruhumun biraz detoksa ihtiyacım var." ifadelerini kullandı.
Survivor 2025 ne zaman başlıyor? Survivor 2025 All Star (Ünlüler) - Gönüllüler kadrosu
BU SENE NASIL ADEM KILIÇÇI İZLEYECEĞİZ?
Kılıççı açıklamasının devamında şu ifadelerini kullandı: Bu yıl güzel olacağını düşünüyorum, mental olarak da hazır olacağımı düşünüyorum. Bu yıl hak ettiğimi düşünüyorum, başka biri de şampiyon olabilir. Ben yeteri kadar çalıştım, hazırım. Başıma ne gelir bilmiyorum yolda göreceğim. Bu yıl hak ediyorum diyebilirim ama hak orada yerini bulacak.
KİMİN ŞAMPİYON OLMASINI İSTERSİN?
Batuhan şampiyonluğu kesinlikle hak ediyor. Sema'yı çok isterim. Başarılı bir kadın ve Survivor'da bir rol model Sema. Nagihan da öyle ve hak ediyor. Hak eden herkesin olmasını isterim.
Orada gereksiz bir durumdu bence. Allah herkesin yolunu açık etsin başkalarının yolunda da gözü olmasın kimsenin.