Wanda Nara ve Mauro Icardi arasında sular durulmuyor. Boşanma aşamasında olan ikili kızlarının velayeti konusunda sürekli gerilim yaşıyordu. Wanda Nara dün yaptığı paylaşımda velayet konusunda açıklık getirdi. Nara, kızlarının ülkeden çıkarılmayacağına dair güvence aldığını sosyal medyadan duyurdu.
Melek Mosso o mesajlar sonrası çılgına döndü! 'Hala aklım almıyor'

Arjantinli sunucu yaptığı paylaşımda, "Arjantin adaletine ve avukatlarıma teşekkürler. Bugün, kızlarımın talep ettiği güvencelere sahip oldum ve ben bir anne olarak onlara destek oldum. Sesleri duyuldu ve kimsenin onları ülkeden çıkarmayacağına dair bir huzur içindeyim. Babalarıyla yeniden bir bağ kurabilecekler. Kendi istedikleri gibi zararlı etkiler olmadan. Her zaman bu bağı güçlendirmek için çalışacağım, bunu adalete de ilettim. Kötü niyetli kişilerin söylediklerine kapılmayın. Kızlarımı almak için asla kamu gücünü kullanmayacağını söyleyen aynı yargıç bu. Ben bir anne olarak buna da izin vermezdim." ifadelerine yer vermişti.
Mine Tugay kötü haberi paylaştı! 'Canı sıkkın bir gazi'
ICARDİ KIZLARINI OKULDAN ALDI
Bu paylaşımdan kısa süre sonra Icardi, kızlarını okuldan almaya gitti. Kızlarının yanında evcil hayvanların olduğunu gören futbolcu, Wanda Nara'nın yaşadığı binaya gitti ve işler orada karıştı.

"BUNUN İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK"
LAM'a (América TV) göre Nara, Icardi'nin binayı terk etmesi için bağırmaya başladı. “Avukatlardan biri ona 'Mauro, sana yalvarıyorum, bunun için çok çalıştık' dedi.

WANDA NARA ÇIĞLIK ATTI
Eski eşinin yaşadığı binaya geldiğini gören Wanda Nara avukatını ve polisi aradı. Avukat, Mauro Icardi ve Wanda Nara arasında yaşanan gergin olayla ilgili olarak “O bir deli, bir boğuşma oldu ve her şey kayıt altında” diye ekledi.

Wanda Nara'nın o sırada çığlıklar attığı görüldü.

YAŞANANLAR ARJANTİN BASININDA
Yaşananları aktaran bir Arjantli gazeteci şu ifadeleri kullandı:Kızları almak için okula gitti, kızların evcil hayvanları da vardı ama onları istemiyordu. Mauro da hayvanları bırakmak için eski eşinin yaşadığı Chateau Libertador'a gitti. Ancak tüm bunlar büyük bir gerginliğe yol açtı ve olay yerine polis ve Buenos Aires Halk Sağlığı Acil Servisi'nin müdahale etmesiyle sonuçlandı. Icardi'nin çok kaygılı ve tedirgin olduğu, hatta asansöre kendini kilitlediği ve bunun da Wanda'yı umutsuzluğa sürüklediği bildirildi. Üç-dört polis vardı. Mauro en küçük kızıyla birlikte asansörde kilitli kaldı. Wanda Nara diğer tarafta çığlık atıp ağlıyordu. Polis, Mauro'ya, ortaya çıkan durum nedeniyle kızlarla birlikte gidemeyeceğini söyledi. Çok kötü şeyler oldu, itmeler, kapı çarpmaları oldu, küçük kızlar ağladı. Mauro daha sonra kaçtı.