HABER MERKEZİ - Mauro Icardi ve Wanda Nara arasında sular durulmuyor. İkili geçtiğimiz günlerde aynı anda İstanbul'a gelmişti. Wanda Nara ödül alırken Icardi derbiyi izlemişti. Fakat Icardi bir sürpriz yaparak İstanbul turunda sevgilisi China Suarez'e yer vermişti.
Ayşe Yüksel Survivor'da 4'te 4 yaptı! Sevgilisinden tam destek geldi
Boşanma aşamasında olan Wanda Nara ve Icardi cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Arjantinli ünlü sunucu ve model Wanda Nara’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Nara, kızlarının ülkeden çıkarılmayacağına dair güvence aldığını sosyal medyadan duyurdu.

ARJANTİN BASINI YAZDI
Arjantinli gazeteci Yanina Latorre, Wanda Nara’nın büyük bir borç batağında olduğunu yazmıştı. Gazeteci, Nara’nın mahkemelere yüklü miktarda borcu olduğunu iddia etmişti. Latorre, “Wanda 240 milyon peso (8.2 milyon TL) para cezası yedi. Ne yazık” ifadelerini kullanmıştı.
Son dakika: Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber! Entübe edildi
MAHKEME KARARINI PAYLAŞTI
Tüm bu gelişmeler yaşanırken Wanda Nara'nın son paylaşımı merak uyandırdı. Ünlü sunucu Nara, kızlarının ülkeden çıkarılmayacağına dair mahkeme kararı aldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Arjantinli sunucu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Arjantin adaletine ve avukatlarıma teşekkürler. Bugün, kızlarımın talep ettiği güvencelere sahip oldum ve ben bir anne olarak onlara destek oldum. Sesleri duyuldu ve kimsenin onları ülkeden çıkarmayacağına dair bir huzur içindeyim. Babalarıyla yeniden bir bağ kurabilecekler. Kendi istedikleri gibi zararlı etkiler olmadan. Her zaman bu bağı güçlendirmek için çalışacağım, bunu adalete de ilettim. Kötü niyetli kişilerin söylediklerine kapılmayın. Kızlarımı almak için asla kamu gücünü kullanmayacağını söyleyen aynı yargıç bu. Ben bir anne olarak buna da izin vermezdim."

BOŞANMAK İÇİN SERVET İSTEDİ
Wanda Nara'nın Icardi'den boşanmak için 500 bin dolar tazminat, Milano'da bir daire, Como Gölü kıyısında bir villa istediği öne sürülmüştü.
Son dakika! Eşi paylaştı: Şinasi Yurtsever'in cenaze töreni belli oldu