HABER MERKEZİ - Şarkıcı Aylin Coşkun ile Volkan Aslan 14 yıl nişanlı kaldıktan sonra 5 yıl önce nikah masasına oturmuştu.5 yıllık evliliğin sonlanacağı iddiaları magazin gündeminde kulaktan kulağa yayılmaya başlamıştı.
Oğlundan gururla bahsettiği sözleri gündem oldu! Neşe Tevetoğlu yıllar önce oğlunu böyle anlatmıştı
2019 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine giren Aylin Coşkun, eşi Volkan Aslan ile olan paylaşımlarını da sosyal medya hesabından kaldırmıştı.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI ŞAŞIRTTI
Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma 'Ne zaman beni rahatsız eden şeyi dile getirsem sorun ben oluyorum. Kimse bana olan davranışlarından dolayı özür dilemedi, sadece verdiğim tepkilerden dolayı beni suçladılar.' notunu düşerek kafaları karıştırmıştı.
Coachella'da playback skandalı! Hayranlarından tepki yağdı
BOŞANMA İDDİALARI
Boşanma haberlerine sessiz kalan ve herhangi bir açıklama yapmayan çiftin cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı.
Basında çıkan ayrılık iddialarına fotoğrafla yanıt veren ünlü isim, boşanma dedikodularını da sonlandırmış oldu.

MUTLULUK POZU
Eşi Volkan Aslan ile fotoğrafını paylaşan Aylin Coşkun, ''Daha nice 19 senelere canım kocam. Çok aşk'' ifadelerini kullandı. Ünlü çiftin yayımladığı mutluluk pozuna sevenlerinden yorum ve beğeni yağdı.
Sürpriz aşk sona erdi! Pamir Pekin'den ayrılan Nesrin Cavadzade soluğu orada aldı