HABER MERKEZİ - Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam süren, 1996 Best Model of Türkiye birincisi Güzide Duran, 2008 yılında iş insanı Adnan Aksoy ile dünyaevine girmişti. 18 yıldır evli ve iki çocukları olan ünlü çift ayrılık kararı almıştı.
İş insanı Adnan Aksoy ile boşanma haberlerine açıklık getiren Duran, "Evet doğru, bir süreçten geçiyoruz şu an" demişti.

Hülya Avşar'ın Youtube programına konuk olan Güzide Duran, boşanma süreciyle ilgili konuştu. Ünlü manken, "Çok aşık oldum. Boşanacağım diye evlenmedim. Hayalim beraber yaşlanmaktı. 18 yıllık emek varken bu kadar kolay bitiyor olması bana ağır geldi. İki çocuğumun babası, hâlâseviyorum tabiki de” sözleriyle dikkat çekti.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Duran, Avşar’a “Kalbindeki acı geçiyor mu?” sorusunu sorarken, gözyaşlarını tutamadı.

ADI OKAN BURUK İLE ANILDI
44 yaşında olan güzel mankenin adı Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ile yan yana anılmıştı. Duran yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

Çıkan haberleri de umursamıyorum. Umursasam ne olacak? Kime neyi ispatlamak zorundayım? Bu benim hayatım sonuçta. Bir kadının normal arkadaşı olabilir. Hepimiz birbirimizi tanıyoruz merhabalaşıyoruz. Her iki taraf da bununla ilgili açıklama yaptı. İspatlayacağım diye gibi derdim yok, kendimden eminim sonuçta