SEÇKİN ŞENVARDAR- Bestemsu Özdemir, Nişantaşı’nda görüntülendi. Bir süredir birlikte olduğu ve evlenecekleri konuşulan Burak Deniz’le ayrıldığını açıklayan oyuncu, “Markete girdiğimiz zaman çok aç olduğumuz anlarda her şeyi almak isteriz ama tokken ihtiyacımız kadar alırız. Biraz ona benzetiyorum ben, bazen duygusal olarak aç hissediyoruz ve elemeyi doğru yapamıyoruz. Çok da konuşmaya gerek yok bence. Gerildim, o ismi bana sormanızı gerektirecek bir durum yok. Herkes kendi yolunda devam ediyor. Ben söylemek istemezdim ama saygı çerçevesinde güzel şekilde yolları ayırdık. Hayat bazen ayrı yollar çizebiliyor insanlara” şeklinde konuştu.
Kanal D’nin fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’ne bu sezon Semiramis karakteriyle dahil olan Özdemir, “Geçen seneden beri manifestimdi benim bu proje... Harika bir iş ve muhteşem bir senaryo. Geçen seneden beri ‘Oynayacağım’ diyordum ve bu sezon dahil oldum. Bir şeyleri net isteyince oluyor bence. Ben direkt isim vererek, ‘Yapacağım’ dedim ve oldu” diye konuştu. Oyuncu, “Aldım, aldım” diyerek, totem yaptığını söyleyerek, “Evrenle yeni tanışmış gibiyim. Astroloğum var ama hayatımı yönlendirmez. Beş senede bir falan görüşüyoruz. Hayatımı da yönlendirmiyor ama. Ara ara sadece. Ben yengeç burcuyum. Hissediyorum bence bazı şeyleri” dedi.